Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Aan de slag

Stap 1: Maak een afspraak met Neeltje

Bel of mail mij voor een vrijblijvend intakegesprek: metneeltje@gmail.com of 06 24946006. Ook als je niet zeker weet of ik wat voor je kan betekenen, neem dan toch contact op! Dan bekijken we samen wat de vraag is en of ik de juiste persoon ben om je te helpen.

Stap 2: Intake gesprek met Neeltje

Tijdens het intakegesprek (plm 1 uur) bespreken we wat de wensen zijn en bekijken de ruimte waar het om gaat. Verdere uitleg staat bij werkwijze.

Aan het intakegesprek zijn géén kosten verbonden.
Als je buiten Zwolle woont, vraag ik voor het intakegesprek alleen een reiskosten vergoeding.

Stap 3: Offerte van Neeltje

Na het intakegesprek stuur ik per mail een geheel vrijblijvende offerte zodat helder is wat de ingeschatte kosten zullen zijn en voor welke dienst. Je kunt ook aangeven wat je budget is, dan neem ik het budget als uitgangspunt bij het maken van de offerte. Zo heb je helder wat ik voor je kan betekenen. Bekijk hier de tarieven.

Samen aan de slag!

Als je met de offerte instemt (per mail) maken we een eerste afspraak en schrijf ik een beknopt plan van aanpak. Op de afgesproken datum bespreken we het plan van aanpak en gaan we samen aan het werk!