Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Ervaringen Ellen en Sander

In de afgelopen maanden mocht ik een mooie opdracht doen bij Ellen. Ze beschrijft haar ervaring:
‘Nelleke heeft ons enorm geholpen om een grote klus aan te pakken, namelijk het opruimen van en orde brengen in ons huis. We hadden veel spullen én van alles door elkaar staan. Nelleke heeft ons geholpen er orde in te brengen en ook geholpen bij keuzes te maken tussen wat te bewaren en wat weg te doen.
Daarbij heeft zij een hele respectvolle, duidelijke en ook liefdevolle houding, zodat we ons veilig en goed voelden tijdens dit toch wel intensieve traject. In alles was zij begeleidend en adviserend aanwezig, maar wij maakten zelf de keuzes.
Het resultaat mag er wezen: een leger huis met overzicht en orde! Heerlijk!!’

Sander schrijft namens zijn gezin:
‘Als gezin kijken wij terug op een zeer prettige en doelgerichte samenwerking. Na de kennismaking kwam Nelleke met een heldere offerte waar wij mee instemden. Vervolgens ging Nelleke de ene week met mij en de andere week met mijn vrouw aan de slag (grote zolder en schuur). Tot volle tevredenheid zeggen wij achteraf.
Nelleke is prettig in de omgang en weet het proces uitstekend te monitoren, heeft alles keurig op orde en heeft diverse opbergmaterialen zelfs in haar eigen tijd ingekocht. Dat noem ik nog eens klant- en servicegericht meedenken.
Nelleke is een echt mensenmens, zeer praktisch en to-the-point, ze kwam al haar afspraken keurig na. Onze welgemeende complimenten en ga zo door! Hierbij onze warme aanbeveling.