Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Hulp van de opruimcoach

Wil je

  • spullen terug kunnen vinden?
  • het huis op orde houden?
  • meer (opberg) ruimte creëren?
  • je huis ’verkoop klaar’ maken bij een verkoop?
  • en daarbij het huis ordenen, opruimen en een  neutrale sfeer neerzetten?
  • hulp bij het uitzoeken en selecteren van spullen als je gaat verhuizen naar een kleinere (senioren) woning?
  • een sfeer creëren waarbij je je thuis voelt?
  • het huishouden organiseren?
  • een bepaalde ruimte zoals de keuken, schuur of zolder op orde krijgen?

Schakel dan met Neeltje in!  Ik ben opruimcoach &  verhuiscoach ook wel personal organizer genoemd.

Verhuizing

Willen jullie verhuizen, maar is het huis daar nu niet klaar voor? Schakel mij in om samen een plan te maken waarbij er orde, ruimte en rust ontstaat én de woning verkoop-klaar wordt. Dan kan de makelaar met een gerust hart het huis fotograferen en te koop aan bieden. Soms moeten we samen beslissen spullen of meubels tijdelijk op te slaan, of spullen/meubels te verkopen.

Of misschien verhuizen jullie van een grote woning naar een kleinere (senioren) woning, waardoor er spullen moeten uitgezocht worden en besloten welke spullen mee kunnen naar de kleinere woning.

Soms verandert je situatie ongemerkt in de loop der jaren

Je krijgt kinderen, voegt een huishouden samen, krijgt een nieuwe hobby. De inrichting en organisatie van de spullen en het huis veranderen niet vanzelf mee. Kun je hulp gebruiken om weer orde en een prettige sfeer in je huis of in een specifieke ruimte te krijgen, schakel mij dan in!

Een ‘opgeruimd (t)huis’ is wat ik je gun en waar we samen aan kunnen werken!

Voorbeelden over opruimen/ordenen/eigen sfeer creëren

Al 40 jaar woont het echtpaar van Doorn in hun huis. Er liggen veel dierbare herinneringen. Nu ze op leeftijd komen is de beslissing gevallen te verhuizen naar een (veel)kleinere senioren woning. Er is in die jaren heel wat verzameld en bewaard. O.a. familie kunstwerken, administratie, boeken e.d. Samen zoeken we per ruimte, stap voor stap alles uit en maken categorieën. Het echtpaar beslist waar de spullen die niet mee kunnen heen gaan. Het geeft hen rust dat spullen bij een ander of via de kringloop een tweede leven krijgen.

Een gezin woont in een tussenwoning met 3 kinderen. Er liggen altijd spullen en de neiging is om veel te bewaren. De kasten puilen letterlijk uit en de stapels boeken worden heen en weer geschoven door de kamer. Samen kijken we naar wat de wens is en wat haalbaar is. We zoeken spullen uit, ordenen en geven een vaste plek aan de spullen. We creëren extra opbergruimte en veranderen de indeling van de huiskamer wat meer rust en sfeer geeft.

Elise geeft aan: ik erger me aan onze woonkamer, als ik thuis kom van mijn werk staat de sfeer en de indeling me tegen. Ik weet niet hoe ik dit kan aanpakken. Wat kan ik veranderen? Samen kijken we naar de mogelijkheden. Vaak is het niet nodig allemaal nieuwe meubelen aan te schaffen, en in dit geval komt er in plaats van een grote rechthoekige tafel en kleinere, ovale tafel van de kringloop, word een lange wand geschilderd in een pastel kleur en komt er zo sfeer en rust in de ruimte.