Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Wie is Neeltje

Mijn naam is Nelleke Joolink, opruimcoach en verhuiscoach, ofwel personal organizer. Mijn vader noemde mij vroeger Neeltje Jans, vandaar dat ik koos voor deze afleiding van mijn naam. Neeltje klinkt vriendelijk en opgeruimd, en dat ben ik ook! Al in de tijd dat ik als student op kamers woonde kreeg ik regelmatig de opmerking: ‘wat heerst er een prettige, rustige, opgeruimde sfeer in je huis, dat zou ik ook willen, hoe doe je dat?’  Inmiddels heb ik een gezin gekregen en ben zelf meerdere keren verhuisd. Ook nu krijg ik nog vaak dezelfde reactie op ons huis en de inrichting.  Dit bracht mij op het idee om van deze kwaliteit mijn werk te maken. Ik houd van een eigen unieke sfeer, het hoeft niet allemaal in éénzelfde vt wonen of instagram stijl.

Opzoek naar praktische oplossingen

Ik ga samen met jou als klant op zoek naar nieuwe, praktische oplossingen in huis. Ik kan me goed inleven en je aanzetten tot overdenken en verandering. Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker heb ik een uitgebreide dosis mensenkennis en inlevingsvermogen. Opruimen is soms een pijnlijk proces, waar ik tijd en geduld voor heb. Ik ben prettig in de omgang, en heb plezier in het werken met en voor mensen. Ik respecteer je eigen keuze en zal nooit zelf beslissen dat iets van jouw bezittingen weg moet.

Luchtig houden

Ik ben enthousiast, kan goed aansluiten maar ook duidelijk zijn. Soms heb je net een zetje nodig, ik kan dit op een heldere manier benoemen. Ik gebruik graag humor, waardoor we het samen luchtig kunnen houden. Ik ben creatief en kom met nieuwe ideeën waarbij ik aansluit bij jouw wensen. Ik heb gevoel voor sfeer, de ruimte en styling.

‘Rust in huis creëert rust in je hoofd’

Tenslotte: bewust heb ik gekozen voor de naam van mijn bedrijf: met Neeltje. Ik ruim niet zelf op, doe dingen weg, maar met Neeltje helpt en ondersteunt je op een coachende manier bij het opruimen en creëren van sfeer: mét Neeltje dus!

Met Neeltje staat ingeschreven bij de KvK met nummer 72952636